Ajankohtaista

10.11.

Tekijät ja tehtävät tutuksi

Nuorisopalveluiden tekijät ja tehtävät tutuiksi!

Orimattilan nuorisopalveluissa on syksyn aikana tehty tekijät ja tehtävät tutuksi -viestintää. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että syksyn aikana esittelemme jokaisen työntekijän ja tehtävän teille.

Kolmas nuorisotyöntekijä esittelyyn, olkaa hyvät!

Kuka?
Olen Päivi Alakangas ja työskentelen Orimattilan nuorisopalveluilla perusnuorisotyössä. Minut löytää siis mm. nuorisotiloilta, retkiltä, leireiltä ja tapahtumista. Ohjaan Orimattilassa myös nuorisovaltuustoa. Olen aloittanut nuorisopalveluilla 2014.


Perusnuorisotyö on kaikille nuorille suunnattua vapaa-ajan toimintaa: nuorisotalotoimintaa, loma-ajan toimintaa, retki- ja leiritoimintaa, nuorisotapahtumia, verkkonuorisotyötä, tiedottamista, nuorten osallisuutta, kohdennettua nuorisotyötä eli pienryhmien ohjausta sekä koulujen ryhmäytyspäiviä.

Sinun työsi?
Työpäiväni voivat olla todella vaihtelevia. Nuorisotalo toiminnan toteuttamisen ja kehittämisen lisäksi minun työhöni kuuluu muun muassa loma-ajantoimintojen sisältöjen retki- ja leiritoiminnan suunnittelu ja organisointi.

Vuosikellon mukaisien tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen, isoimpina tapahtumina voisi mainita harrastemessujen sekä taiteiden illan menneiltä vuosilta. Lisäksi nuorisotyössä on aina mukana sosiaalinen media sekä tiivis yhteistyö muiden nuorisopalveluiden toimijoiden kanssa.

Nuorisopalveluissa toimii tilatyössä tuntityöntekijöitä, joten niiden perehdyttäminen tilatyöhön kuuluu myöskin vastuulleni sekä kesätyöntekijöiden ohjaajana toimin kesäisin.

Lisäksi toimin nuorisovaltuuston ohjaajana, nuorisovaltuusto kokoustaa kerran kuukaudessa, kokousten välillä voi olla erilaista suunnittelua ja organisointia yhdessä esimerkiksi nuorisovaltuuston puheenjohtajan kanssa. Lisäksi on tulossa vielä tiivis yhteistyö tulevan lapsiparlamentin ohjaajan kanssa.

Päivin voi siis tavata yleisimmin keskustan sekä Artjärven nuorisotilalta.
Päivin saa myös kiinni puhelimella tai sähköpostilla. Puhelinnumero: 044 7813907 sähköposti: paivi.alakangas@orimattila.fi

Parasta työssäsi?
Parasta työssäni on monipuolisuus ja mahdollisuus toteuttaa omia vahvuuksiaan.

X